Oud-Hollandse likeurenproeverij

Leuk voor:

  • Verenigingen
  • Bedrijfsuitjes
  • Familiefeesten
  • Voor de daggasten op bruiloften
  • Vriendengroepen
  • Seniorenavonden

Het is voor jong (18+) en oud en een ieder zal hier met plezier op terugkijken. We kunnen eenvoudig naar u toekomen op een door u gekozen locatie door heel Nederland om daar alles op te zetten.

Wat kunt u deze avond of middag verwachten.

Voor uw gasten staat een oogstrelend aangekleed buffet klaar met daarop ruim 50 soorten Nederlandse likeuren. Hiervan behoren er 21 tot de zogenaamde Oud-Hollandse likeuren, die het thema vormen van de avond of middag.

Natuurlijk zijn er naast dit assortiment ook nog minimaal 12 soorten alcoholvrije en suikervrije ‘likeuren’ aanwezig, een aantal scheepsjenevers, bitters, 10 advocaatsoorten en diverse vruchten op brandewijn met specerijen en weidebloemenhoning.

In het eerste deel van het adembenemende en supergezellige cabareteske showprogramma voeren wij uw gasten op een bijzonder humoristische manier mee naar de Gouden Eeuw, de periode waarin het ontstaan van de Oud-Hollandse likeuren zijn oorsprong heeft. Een periode vol van bijgeloof, vreemde, hilarische volksgebruiken en natuurlijk hekserij.

Tijdens de pauze, die ongeveer 30 minuten duurt, kunnen uw gasten zich onbeperkt te goed doen aan alle lekkers dat het buffet biedt.

In het tweede gedeelte van het showprogramma, ongeveer 30 minuten, vertellen wij op hilarische wijze de redenen waarom de Oud-Hollandse likeuren gedronken werden, want achter elke Oud-Hollandse likeur zit een schitterend verhaal.

Het geheel wordt gelardeerd met prachtige, toepasselijke en vermakelijke gedichten uit die tijd. Na het programma is er dan nog ongeveer een half uur gelegenheid tot naborrelen.

 

In onze folder vindt u meer informatie.

folder proeverijen 2020

 Wilt u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen? U kunt daarvoor onderstaand formulier gebruiken, of u kunt een e-mail sturen aan info@heuzinkveld.com

 

Informatie aanvragen proeverij