Lancering Bössel op IJsselfestival Zutphen
Datum van publicatie: 26 juni 2019
Zondag 30 juni is De Proeverij van Heuzinkveld met vier man sterk te vinden op het IJsselfestival in Zutphen. Op de ’s Gravenhof zal De Proeverij van Heuzinkveld haar eigen likeur, Bössel, voor het eerst presenteren aan het publiek. Onze Bössel kan tijdens het IJsselfestival in maar liefst tien verschillende smaken worden geproefd en uiteraard kan Bössel ook gekocht worden.

Omdat Bössel niet alleen lekker is om alleen maar te drinken, zullen wij ook crêpes gaan maken. De crêpes kunnen geserveerd worden met onze chocoladesaus, poedersuiker of met aardbeienjam. Maar nog lekkerder is het bij de crêpes onze Bössel te proeven.

Naast het proeven van Bössel en het nuttigen van onze crêpes, is er op de ’s Gravenhof nog veel meer te doen, te zien en te beleven. We hopen jullie te zien op zondag 30 juni!